Carport Luxe Tuintent

De specialist in het leveren van flexibele overkappingen

Ben jij op zoek naar een flexibele overkapping die vrijwel altijd vergunningsvrij te bouwen is. Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn  gespecialiseerd in het plaatsen van luxe tuintenten, flexibele carports en stretchtenten. Daarnaast beschikt KR Overkappingen ook nog over enkele specials. Bekijk de mogelijkheden snel hier beneden. Ons motto is dan ook: Niets is ons te gek!

Luxe Tuintenten

Ben je op zoek naar een luxe en sfeervolle overkapping voor in jouw tuin? Dan is de luxe tuintent van KR Overkappingen precies wat voor jou. Onze luxe tuintent is bijna altijd vergunningsvrij te plaatsen en kan alle seizoenen blijven staan.

Luxe Tuintent Sfeervol Tuin

Flexibele Carports

Deze flexibele carport is een functionele oplossing om jouw auto te beschermen tegen alle weersinvloeden. Zo hoef je nooit meer in een oververhitte auto te stappen en is ijskrabben verleden tijd.

Het grote voordeel van de flexibele carport is dat deze door zijn demontabele karakter veelal vergunningsvrij te plaatsen is. 

Vergunningsvrije Carport

Sfeervolle Stretchtenten

Tover jouw tuin of buitenverblijf binnen een handomdraai om tot een sfeervolle plek doormiddel van een stretchtent.

Stretchtent Sfeervolle Stretchtent tuintent

Specials 

Ben je op zoek naar iets unieks dan zijn de specials precies wat jij zoekt! Wij bieden verschillende unieke tenten aan, denk hierbij aan een vuurtent, tipi-tent of een zonnedoek. 

Vuur tent Tipi Tent

NIET GEVONDEN WAT JE ZOCHT?

Wij helpen jou graag bij het vinden van jouw ideale flexibele overkapping. Geef aan wat jouw wensen zijn of waar je naar op zoek bent. Dan nemen wij vrijblijvend contact met je op, om een passend voorstel te maken.

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.